Dubbele stalen deur

Dubbele Stalen deur

Een ruimte scheiden kan op verschillende manieren. Wanneer u echter houdt van een robuuste en stijlvolle manier, dan zijn dubbele stalen deuren een prachtige oplossing. De stalen deuren kunnen we plaatsen in een bestaande opening, of kunnen we leveren als onderdeel van een complete stalen wand.

Door de dubbele deuren heeft u niet alleen een prachtig element in huis, het is tevens een erg praktische manier om ruimtes aan elkaar te verbinden – door beide deuren open te zetten – of om ruimtes te scheiden. U kunt overigens door te kiezen voor transparant glas of geëtst glas (of ets-look) de privacy naar uw wens aanpassen.

De deuren en panelen worden voorzien van glas en krijgen daarmee een robuuste en stoere uitstraling en ze laten veel licht door. Hierdoor houd je een open sfeer, terwijl je een ruimte wel kunt afsluiten voor privacy. Een stalen deur kan op verschillende manieren worden bevestigd, afhankelijk van uw smaak, of van de mogelijkheden bij u thuis.

Wilt u weten welke design-opties het beste in uw woning tot zijn recht zouden komen? Of wat de mogelijkheden of kosten zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u weten wat een indicatie is van de prijs van een stalen deur? Lees het hier.