Stalen douchewand

Stalen douchewand

Vind u stalen wanden en deuren ongelooflijk mooi? Wilt u ook genieten van dit gevoel in uw badkamer? Dat komt zeer goed uit, wand met een stalen douchedeur kiest u niet alleen voor design maar ook voor praktisch genot.

Mooi; stalen douchewand

Een stalen douchewand is strak en robuust. Het past bijzonder goed in een industriële look en daarmee kunt u dus ook deze stijl uitbreiden naar uw doucheruimte. Met het plaatsen van een douchewand creëert u een gedeelte met veel ruimte dat er prachtig uitziet, een ultieme manier van luxe ervaren.

U kunt natuurlijk een gedeeltelijke wand plaatsen, waardoor u een inloopdouche krijgt. Ook kunt u kiezen voor een volledige wand. Bij een volledige wand heeft u qua deuren verschillende opties, zoals een een scharnierdeur of een schuifdeur. Hierbij is het wel belangrijk om te weten dat een scharnierdeur de meest praktische keuze is omdat deze goed en waterdicht is af te sluiten.

Voor wat betreft de kleur van uw douchewand heeft u alle mogelijkheden. Ga voor een donkere of onbehandelde look of iedere gewenste RAL-kleur die past bij uw interieur en smaak. Behalve de kleur heeft u het ook voor het zeggen wanneer het gaat om de hoogte. De douchewand kan namelijk worden aangesloten op uw plafond, of er kan juist een ruimte worden gehouden tussen het plafond en de wand.

Praktisch

Een stalen douchewand is behalve zeer mooi, ook uitermate praktisch. Het staal is voorzien van een beschermende laag, waardoor het niet roest. Afhankelijk van de situatie kan zelfs worden gekozen voor roestvaststaal. Hoe dan ook hoeft u zich over roest geen zorgen te maken. Daarbij zijn stalen douchewanden nagenoeg onderhoudsvrij en zijn ze bestand tegen schimmel en ongedierte. Het regelmatig reinigen met een vochtige doek is eigenlijk voldoende. En als door hard water er kalkaanslag ontstaat op het glas, dan kunt u dit bijvoorbeeld reinigen met een schoonmaakazijn-oplossing.

Door het toepassen van de juiste rubberprofielen, kunt u de wand waterdicht maken. Het glas is veiligheidsglas, en zal dus – als het al breekt – niet versplinteren of uiteenvallen. Ook wat dat betreft is de keuze dus snel gemaakt.

Maak uw badkamer geweldig

Wilt u ook een geweldige badkamer? Wilt u hulp of advies, of misschien weten wat uw douchewand op maat kost? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.