Stalen kozijn

Stalen kozijn

Wanneer u de uitstraling van uw woning belangrijk vindt, dan is de keuze voor een stalen kozijn snel gemaakt. Een houten kozijn, of kunststof kozijn, geeft lang niet een zelfde robuuste en luxe uitstraling.

Stalen kozijn; mooi én praktisch

Stalen kozijnen worden al sinds jaar en dag toegepast, en niet voor niets! In vergelijking met vroeger, zijn de eigenschappen van stalen kozijnen wel sterk verbeterd zodat u kunt profiteren van een prachtige gevel mét hedendaagse eigenschappen.

Isolatie

Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden om uw kozijnen te isoleren. De kozijnen die wij leveren zijn voorzien van een koudebrug onderbreking, we maken gebruik van staal met luchtkamers en we leveren de kozijnen met tripleglas of dubbelglas. Het staal is bovendien voorzien van een beschermende laag, die voorkomt dat het staal wordt aangetast en gaat roesten.

Veiligheid

Een stalen kozijn ziet er niet alleen robuust uit, het is ook sterk. Dit is een voordeel wanneer het gaat om inbraakveiligheid; een stalen kozijn is inbraakwerend. Ook het glas dat wij gebruiken is inbraakwerend. Dit breekt namelijk niet zomaar weg, waardoor het inbraakvertragend en hierdoor inbraakwerend is.

Onderhoud

Een stalen kozijn kan zeer lang mee. Wij behandelen het staal met een speciale beschermende laag, waardoor af en toe reinigen met een vochtige doek voldoende kan zijn. De kozijnen zijn onderhoudsarm. Afhankelijk van uw locatie en van weersinvloeden kunnen wij ook garanties afgeven. Informeer hier gerust naar.

Ga voor de mooiste uitstraling

Wilt u weten wat voor uw gevel de mooiste uitstraling geeft? Of wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Wilt u een indicatie van de prijs van een stalen kozijn? Klik dan hier.