Werkwijze

Werkwijze

Maatwerk staat bij ons voorop. Persoonlijke aandacht is kenmerkend voor onze werkwijze. Wij denken met u als klant mee om zo het beste eindresultaat te bereiken.

Als u interesse heeft in onze stalen maatwerk producten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of via ons emailadres (info@indoorsteel.nl). U kunt aangeven wat uw wensen zijn. Ook is het mogelijk om een tekening, eenvoudige schets met een indicatie van de afmetingen en foto’s van bijvoorbeeld deuren die als voorbeeld kunnen dienen of foto’s van de huidige situatie mee te sturen. Als u zo volledig mogelijk gegevens van uw situatie en wensen aan ons aanlevert, kunnen wij met onze kennis en ervaring een passende offerte voor u opstellen.

Op basis van uw wensen zullen wij een offerte voor u opstellen. Deze offerte ontvangt u per email. Heeft u meer vragen of wilt u bij ons langskomen? Dan bent u op afspraak van harte welkom in onze werkplaats in Boskoop, waar wij ook diverse deuren kunnen laten zien. Als u met de offerte verder wilt, kunnen wij bij u op locatie exact komen inmeten. Bij het inmeten kunnen wordt het ontwerp nog met u besproken en kunt u de diverse profielen bekijken. Het is ook mogelijk zelf de maten door te geven. Aan de hand van de maten worden werktekeningen gemaakt. U ontvangt de werktekeningen van ons ter goedkeuring. Na uw goedkeuring wordt uw product in productie genomen. Als dit gereed is, komen wij dit monteren en maken zo uw wensen, dromen en ontwerpen werkelijk! Ons doel: perfectie en het maken van unieke producten.