Stalen deur, meubel of trap? VT Wonen & Design Beurs

 In Stalen deur, Stalen kozijn, Stalen meubel, Stalen trap

Indoor Steel is samen met VINK Interieurontwerp vertegenwoordigd tijdens de VT Wonen & Design beurs.

Nieuw, trends, inspiratie

De VT Wonen & Design beurs brengt ieder jaar alle wooninformatie in één ruimte. Traditioneel wordt de beurs aan het begin van het ‘woonseizoen’ georganiseerd en kan men er de mooiste merken, de beste experts, de nieuwste designs en de meest verrassende ontwerpen vinden. Voor iedereen die wil weten wat er dit jaar nieuw is, wat een trend is en welke mogelijkheden er zijn, is de woonbeurs een aanrader.

De beurs is een van de grootste evenementen op het gebied van design en wonen, en werd gehouden van 2 t/m 7 oktober in de RAI in Amsterdam.

Geslaagd evenement

Op onze stand hebben wij diverse mensen gesproken die houden van een strakke, robuuste, elegante of industriële look met stalen elementen. Deze mensen hebben kunnen profiteren van een tijdelijke beursaanbieding. Bent u op zoek naar de link voor uw kortingsvoucher? Deze vind u hier. De beurskorting is geldig tot en met 7 november 2018.

 

stalen trap headerdeurkruk van een stalen deur